Konsultation

Konsultation

En rådgivning/konsultation kan vore bra för att känna sig mer säker i bärandet. På det här sättet vet du allt om en bra hållning för dig och ditt barn, lär du sig knyttekniker eller hur du kan justera ett bärdon. Du övar först med en bärdocka (som väger ungefär samma som en bebis/småbarn) tills du känner att du är bekväm nog att bära ditt eget barn

Men också när du redan använder ett bärdon, och vill lära ett ny knyt eller testa en annan bärsjal eller bärsele, är en konsultation ett bra sätt för att lära mer.

Det finns många olika möjligheter för en konsultation. Tex när du är gravid, eller som en present till någon. Om du har frågor kring innehåll av en konsultation, frågar oss gärna!

För att ditt hem känns mest tryggt, kommer jag gärna till dig för en konsultation. Första 15 km (enväg) är gratis. För mer än 15 km räknar jag 2 kr/km extra.

Om du tycker att det fungerar bättre hos oss, så är det också möjligt, utan extra pris.

För alla konsultationer finns en tid som riktlinje. Om det skulle hända att vi behöver mer tid, så räknar vi 200 sek per kvart timme.

Betalning kan göras med Swish på plats, eller Klarna när du har bokad det på hemsidan.

Du är ansvarig att indormera oss om din och barnets fysiska och psykiska hälsa påverkas bärandet. Vi kan då anpassa konsultationen.

Avbokning eller ombokning:

Om du vill omboka din tid, ska du göra det innan 48h avsatt tid. Efter 48 räknas det som en avbokning.

Avbokning sker senast 48h innan avsatt tid. Innan 24h behålls 15% av beloppet, och på samma dag krävs 75% betalning av beloppet.

Du tar ansvar för att använda bärdon enligt producenternas användarvillkor och följa producenternas anvisningar. Du tar själv fullt ansvar för att bära ditt barn i bärdon och vi ansvarar inte för skador som kan uppkomma i samband med användandet av bärdon.

Personuppgiftspolicy

Klicka här